PVC PADLÓ • LINÓLEUM
Terrana ECO 01 Ultimate PVC padló

Ár: 2990 Ft/m²


Terrana ECO 01 Ultimate Lakossági PVC padló.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Terrana ECO 01 Ultimate PVC padló. a ház bármely helyiségében megállják a helyüket, érdemes számolni velük a nappaliban, a hálószobában, a konyhában, de akár a gyermekszobákban is. A nappali szobákban nagyszerűen mutatnak a különböző famintás Terrana ECO 01 Ultimate PVC padló., amelyek rendkívül költséghatékony megoldást jelentenek más burkolatokkal szemben. Minden PVC padló habalátéttel rendelkezik, ennek megfelelően kényelmesen puha, meleg burkolatot biztosít. A széles kínálatban könnyedén találhatunk olyan mintázatot és színt, ami megfelel az elvárásainknak és az igényünknek.

Terrana ECO 01 Ultimate Lakossági PVC padló nem kell foltoktól tartani

A Terrana ECO 01 Ultimate PVC padló között nagyszámban találhatunk famintás termékeket. A legnépszerűbb famintázatok mellett gyakran találkozunk olyanokkal is, amelyek – adottságaikból adódóan – természetes formában nem lennének alkalmasak járófelület kialakítására. Gyakran exkluzív fafajták mintázata is megjelenik a Terrana ECO 01 Ultimate PVC padló között, természetesen a valódi fa árának töredékéért.

Terrana ECO 01 Ultimate Lakossági PVC padló számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek

Ha új padlót keresünk, az első és legfontosabb szempont mindig az esztétikára vonatkozik. Természetesen olyan burkolatot szeretnénk választani, ami megfelel az igényeinknek, illetve jól alkalmazkodik a lakás berendezéséhez és stílusához. A Terrana ECO 01 Ultimate PVC padló számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt érdemes figyelmet fordítani rájuk. Rendkívül tartósak, ami elsősorban a kopásálló felső rétegüknek köszönhető. A rendszeres tisztítás sem okoz sérülést és kopást, a közvetlen napfény hatására sem fakulnak, sőt, a zajszigetelő tulajdonságuk is kiváló. A szennyeződések megtapadása ellen hatásosan védekezhetünk viasztartalmú padlóápolószerek használatával: így nem csak a koszolódást előzhetjük meg, hanem szép fényes hatást is adhatunk a padlónak!

Terrana ECO 01 Ultimate PVC padló javasolt felhasználási területei:

Szoba

Fürdő

Előszoba

Nappali

Hálószoba

Konyha

Kategória: Lakossági PVC padlók
MŰSZAKI ADATOK
Teljes vastagság 2,7 mm
Teljes súly 1,4 kg/nm
Tekercshossz 25 m
Tekercsszélesség 2-3-4 m

A termékhez még nincsenek vélemények, legyen

Ön az első aki megosztja velünk!


ÉrtékelésForgalmazott márkáink