PVC PADLÓ • LINÓLEUM
Sport Mega PVC padló

Ár: 9550 Ft/m²


Sport PVC padló Mega

A rendszeresen végzett mozgás és sporttevékenység pozitív hatást gyakorol az emberi szervezetre. Ugyanakkor nagyon lényeges, hogy ezt az aktív tevékenységet milyen környezetben, és azon belül, milyen felületen végezzük.

A Sport Mega PVC padló magas szintű és a szabadidős sport tevékenységekhez egyaránt.

A sportcipők mellett a padlóburkolatok kiemelten fontos szerepet játszanak a térd-, a bokaízületek és a hát kímélésében. A Sport Mega PVC padló fejlesztésekor mindig a kiváló sportteljesítményt és a sportolók maximális egészségvédelmét tartottuk szem előtt. Minden termékünket beltéri felhasználásra ajánljuk. A Sport Mega PVC padló és sport parketta rendszereink tartós, biztonságos és esztétikus alapot biztosítanak a magas szintű és a szabadidős sport tevékenységekhez egyaránt.

Sport Mega PVC padló 10,1 mm vastag.

A Sport Mega PVC padló termékcsalád legösszetettebb terméke a 10,1 mm vastag Sport Mega PVC padló. Kifejlesztésekor egy kimagasló erőleépülésű, ugyanakkor kiváló sport tulajdonságokkal rendelkező sport padló létrehozása volt a célunk. Az erőleépülés azt mutatja meg, hogy a padló a közölt energia hányad részét képes elnyelni, vagyis mennyire védi a sportoló ízületeit és porcait.

Sport Mega PVC padló hatékonyan védi a sportolást végzők egészségét.

Három rétegű zárt cellás hab rendszerének és 38%-os erőleépülésének köszönhetően a Sport Mega PVC padló hatékonyan védi a sportolást végzők egészségét. Elsősorban gyermek és ifjúsági sporthoz, illetve olyan sport termekbe ajánljuk, ahol kifejezetten fontos a porcok és ízületek védelme GraboSport Mega megfelel az EN 14904 sport szabvány követelményeinek, besorolása: pont elasztikus 2 (P2).

Sport Mega PVC padló javasolt felhasználási területei:

Versenysportok javasolt felhasználási területei:

Multisport csarnokok Egyetemek

Iskolai tornatermek

Aerobic

Yoga

Labdás csapatsportok

Kategória: Sport PVC padló
SPORT MEGA PVC PADLÓ MŰSZAKI ADATOK
Teljes vastagság 10 mm
Teljes súly 5,3 kg/nm
Tekercshossz 13 m
Tekercsszélesség 2 m

A termékhez még nincsenek vélemények, legyen

Ön az első aki megosztja velünk!


ÉrtékelésForgalmazott márkáink