PVC PADLÓ • LINÓLEUM
Sport Extreme PVC padló

Ár: 7950 Ft/m²


Sport PVC padló Extreme

A rendszeresen végzett mozgás és sporttevékenység pozitív hatást gyakorol az emberi szervezetre. Ugyanakkor nagyon lényeges, hogy ezt az aktív tevékenységet milyen környezetben, és azon belül, milyen felületen végezzük. A sportcipők mellett a Sport Extreme PVC padló kiemelten fontos szerepet játszanak a térd-, a bokaízületek és a hát kímélésében. Sportcélú burkolataink fejlesztésekor mindig a kiváló sportteljesítményt és a sportolók maximális egészségvédelmét tartottuk szem előtt.

A Sport Extreme PVC padló valódi ízületvédelmet biztosít sportolás közben

Minden termékünket beltéri felhasználásra ajánljuk. Sport padlóink tartós, biztonságos és esztétikus alapot biztosítanak a magas szintű és a szabadidős sport tevékenységekhez egyaránt. A Sport Extreme PVC padló felépítésének és kombinált hab hátoldali rétegének köszönhetően valódi ízületvédelmet biztosít sportolás közben. Szabadalmaztatott technológiájú TECH Surface felső rétege tartósságot és könnyű karbantarthatóságot biztosít.

A Sport Extreme PVC padló kiválló sport tulajdonságokkal rendelkezik.

A Sport Extreme PVC padló kiváló sporttulajdonsága mellett optimális csúszósúrlódás jellemzi, mely a letapadásos és elcsúszásos balesetek megelőzését szolgálja. A Sport Extreme pontelasztikus sport burkolat, amely mindenben megfelel az EN 14904 követelményeinek.

A Sport Extreme PVC padló javasolt felhasználási területei:

Versenysportok

Multisport csarnokok Egyetemek

Iskolai tornatermek

Aerobic

Yoga

Vívás

Labdás csapatsportok

Torna

Hockey

Kategória: Sport PVC padló
MŰSZAKI ADATOK
Teljes vastagság 8,0 mm
Teljes súly 4,2 kg/nm
Tekercshossz 15 m
Tekercshossz 2 m

A termékhez még nincsenek vélemények, legyen

Ön az első aki megosztja velünk!


ÉrtékelésForgalmazott márkáink