PVC PADLÓ • LINÓLEUM
Silver Knight Diamond Tech PVC padló

Ár: 4870 Ft/m²


Ipari antibakteriális PVC padló Silver Knight Diamond Tech

Már-már a fantasztikus filmekbe illő a Silver Knight Diamond Tech PVC padló elnevezésű PVC padlóburkoló: akár természetes, akár mesterséges fényben képes a felületére kerülő baktériumok akár 99 százalékának az elpusztítására! Biztonságosabb környezet az egészségügy számár A Silver Knight Diamond Tech PVC padló az első önfertőtlenítő tekercses vinyl padlóburkoló, amely vegyszerek használata nélkül tünteti el a kórokozókat. A piacon egyedülálló tulajdonság a kettős védelmi rendszernek köszönhető.

Silver Knight Diamond Tech PVC padló elpusztítja a baktériumokat fertőtlenítőszer alkalmazása nélkül.

1. védelmi vonal: nano-ezüst – elpusztítja a baktériumokat fertőtlenítőszer alkalmazása nélkül. Az ezüst természetes fertőtlenítő tulajdonsága több mint 3000 éve ismert. Ezt a hatást az ezüstionok folyamatos diffúziója okozza, melynek eredményeként elpusztulnak a kórokozók, a baktériumok, a vírusok és a gombák.

2. védelmi vonal: nano-titándioxid – a kórokozók eltűnnek a felületről. A Titándioxid fotókatalizátorként funkcionál a folyamatban, a növények klorofilljának működéséhez hasonlóan. UV fény hatására a fotókatalizátor gerjesztett állapotba jut, erős oxidációs közeget hoz létre, amely lebontja a szerves anyagokat.

Silver Knight Diamond Tech PVC padló számos további előnnyel rendelkezik

A felület további előnyös tulajdonságai közé tartozik a könnyű takaríthatóság és a légtisztító funkció. A Silver Knight Diamond Tech PVC padló termék egy 2,00 mm össz vastagságú tömör padlóburkolat, amely a fenti tulajdonságokon túl kiváló kopásállósággal, alacsony maradó benyomódással, extrém folt- és vegyszerállósággal valamint Bfl-s1 tűzállósági bevizsgálással rendelkezik.

Silver Knight Diamond Tech PVC padló javasolt felhasználási területei:

Szociális otthonok

Idősek otthona

Oktatási intézmények

Iskolák

Óvodák

Irodák

Kórházak Egészségügyi intézmények

Klinikák

Rendelőintézetek

Kategória: Kórházi PVC Padlók, Ipari PVC Padlók

A termékhez még nincsenek vélemények, legyen

Ön az első aki megosztja velünk!


ÉrtékelésForgalmazott márkáink