PVC PADLÓ • LINÓLEUM
RS 88 Javító és simító habarcs
RS 88 Javító és simító habarcs

Beltéri, gyorskötő, javító és simító anyag - mélyedések és egyenetlenségek kiegyenlítésére 0,5 - 100 mm vastagságban

Jellemzői:

• Rendkívül gyorsan szárad

• Vízszintes és függőleges felületre

• Betonlépcső javítására is alkalmas

• Feszültségszegény

• Feszültségszegény

Leírás

A Ceresit RS 88 univerzális, beltéri, gyors kötő, javító és simító anyag, amely egy rétegben 0,5–100 mm vastagságban alkalmazható – szívó- és nem szívó felület egyenetlenségeinek megszüntetésére. Különösen ajánlott betonlépcsők és feljárók javítására (kitörések pótlása, mélyedések kitöltése, finom simítás). Az anyag állaga testre szabható a sűrűtől a folyékonyig a hozzáadott víz mennyiségét változtatva. Székgörgő igénybevételnek ellenáll, padlófűtés esetén is alkalmazható. Kazein mentes, mérettartó, feszültségszegény.

A felület előkészítése

Az aljzatnak tisztának, tartósan száraznak, repedéstől- valamint tapadást gátló anyagoktól mentesnek kell lennie. A javító és simító habarcs elkészítésekor az előírt vízmennyiséghez (5,5–6,5 liter) 25 kg (1 zsák) poranyagot adagolunk folyamatosan, miközben elektromos keverőgéppel (max. 600 ford./perc) csomómentesre keverjük (2–3 perc).

Felhordás

Vízszintes felületre: Fém glettvas segítségével juttassa be az anyagot a kitöltendő repedésbe és egyengesse el Függőleges felületre: Helyezze a terméket a kiválasztott eszközre, majd alulról felfelé irányuló mozdulatokkal hordja fel a szükséges nyomást kifejtve.

Kategória: Réskitöltés és alapozás

A termékhez még nincsenek vélemények, legyen

Ön az első aki megosztja velünk!


ÉrtékelésForgalmazott márkáink