PVC PADLÓ • LINÓLEUM
K 1720 Nagyszilárdságú melegburkolati kontaktragasztó
K 1720 Nagyszilárdságú melegburkolati kontaktragasztó

Burkolati profilok kontakt módon történő ragasztására

KISZERELÉS

• 1 L

Jellemzői

Kontakt módon ragaszt

Toluolmentes, egyéb aromás oldószert sem tartalmaz

Gumi és profilragasztásra is alkalmas

Nagy ragasztóerő

Székgörgő igénybevételnek ellenáll

Padlófűtés esetén is alkalmazható

Leírás

Oldószertartalmú, extra erős, polikloroprén alapú kontaktragasztó – PVC-, linóleum-, tűfilc- és sima, csiszolt hátoldalú gumiburkolat, valamint lépcső profil, élvédő, szegőléc és lábazati elem ragasztására – betonra, fára, fémre és az építőiparban jellemzően alkalmazott egyéb felületre. Különösen ajánlott nem szívó- és formázott felületre (pl. lépcsőre). Fontos: a ragasztót mind a két felületre fel kell hordani!

A felület előkészítése

A ragasztandó (javítandó) felületeknek szilárdnak, száraznak, por- és zsírmentesnek kell lennie. A jobb tapadás érdekében célszerű azokat érdesíteni (csiszolás). Ha szükséges, az aljzatot a megfelelő Ceresit alapozó és aljzatkiegyenlítő segítségével ki kell egyenlíteni. Előtte a tömör, nem szívó aljzatot (pl. járólap, fémfelület) zsírtalanítsa, majd a tiszta felületet érdesítse.

Felhordás

A ragasztóanyagot sima vagy A4 fogazású kenőlappal illetve rövid szőrű ecsettel vékonyan és egyenletesen kell felhordani mindkét ragasztandó felületre. A felületeken jól látható, egybefüggő filmréteget kell képeznie. Porózus, erősen nedvszívó felületeket célszerű a ragasztóanyaggal kétszer átkenni. A ragasztóanyag teljes száradása után (20 – 30 perc) történhet meg a felületek összeillesztése és préselése. Figyelem: a ragasztás szilárdsága a préselés nagyságától, nem pedig annak időtartamától függ!

Kategória: Ragasztás

A termékhez még nincsenek vélemények, legyen

Ön az első aki megosztja velünk!


ÉrtékelésForgalmazott márkáink