PVC PADLÓ • LINÓLEUM
KD PVC csatornacső
KD Extra műanyag (PVC) bordásfalú gravitációs csatornacsövek

A KD-EXTRA PVC csatornacsövekből és idomokból gravitációs csatonarendszerek szerelhetők, melyek ipari és kommunális szenny- és csapadékvíz elvezetésére szolgálnak. A KD-EXTRA csőben gravitációsan vezetett szennyvíz hőfoka maximum 60C lehet. Ilyen körülmények között, állandó üzemeltetés mellett éllettartamuk minimum 50 évre tehető. A KD-EXTRA csatornacsövek és idomok az agresszív talajokkal és a kommunális szennyvízben előforduló mikroorganizmusokkal szemben ellenállóak, gyökér-benövésekkel szemben védettek és teljesen vízzáróak. A csövek gyűrűmerevsége min. 8 kN/m2.

A KD PVC duplafalú csatornacsövek sima (KDGL) és tokos (KDEM), az idomok tokos kivitelben készülnek. Valamennyi PVC-U KD cső és idom alkalmazhatóháztartási szennyvizek illetve olyan közeg gravitációs elvezetésére, amelyek sem a csövek és idomok, sem a gumigyűrűk anyagát nem támadják.

A cső belső felülete sima, míg a külső felülete hullámos, amely az érintkező felületeken össze van hegesztve. A hullám zárt, körbefutó üreget tartalmaz. A csövek, kívül hullámos falszerkezetű tokkal vannak ellátva.

Kategória: Csatorna csövek
TERMÉKLEÍRÁS
Átmérőválaszték DN250-től DN500 mm-ig
Gyűrűmerevség KD EXTRA SN8, KD ECO SN4 (S6)

A termékhez még nincsenek vélemények, legyen

Ön az első aki megosztja velünk!


ÉrtékelésForgalmazott márkáink