PVC PADLÓ • LINÓLEUM
Gyimfit 60 Sport PVC padló

Ár: 6280 Ft/m²


Sport PVC padló Gymfit 60

A rendszeresen végzett mozgás és sporttevékenység pozitív hatást gyakorol az emberi szervezetre. Ugyanakkor nagyon lényeges, hogy ezt az aktív tevékenységet milyen környezetben, és azon belül, milyen felületen végezzük.

Sport PVC padló Gymfit 60 Sport padlóink tartós, biztonságos és esztétikus alapot biztosítanak

A sportcipők mellett a padlóburkolatok kiemelten fontos szerepet játszanak a térd-, a bokaízületek és a hát kímélésében. Sportcélú burkolataink fejlesztésekor mindig a kiváló sportteljesítményt és a sportolók maximális egészségvédelmét tartottuk szem előtt. Minden termékünket beltéri felhasználásra ajánljuk. Sport padlóink tartós, biztonságos és esztétikus alapot biztosítanak a magas szintű és a szabadidős sport tevékenységekhez egyaránt.

Gyimfit 60 Sport PVC padló PUR Surface felülete révén könnyen takarítható

A Gyimfit 60 Sport PVC padló célú padlóburkolat, mely PUR Surface felülete révén könnyen takarítható. Felületkialakítása optimális csúszó súrlódást eredményez, ezáltal kisebb az elcsúszásos és letapadásos balesetek valószínűsége. A termék nagy sűrűségű hátoldali habja megfelelő járáskomfortot biztosít, ezért elsősorban iskolai és óvodai tornatermek valamint fitnesz stúdiók burkolására ajánljuk.

Gyimfit 60 Sport PVC padló javasolt felhasználási területei

Iskolai multisport tornatermek

Küzdősportok

Fitness stúdiók

Vívás

Labdás csapatsportok

Torna

Kategória: Sport PVC padló
MŰSZAKI ADATOK
Teljes vastagság 6,0 mm
Teljes súly 3,5 kg/nm
Tekercshossz 15 m
Tekercsszélesség 2 m

A termékhez még nincsenek vélemények, legyen

Ön az első aki megosztja velünk!


ÉrtékelésForgalmazott márkáink