PVC PADLÓ • LINÓLEUM
Asztalterítő

Ár: 890 Ft/m²


Sokan gondolják úgy, hogy a konyha kinézetét csak a bútor határozza meg, pedig nagyon lényeges az is, hogy milyen kiegészítőket használunk. Különösen fontos szempont ez akkor, ha a konyha együtt van az étkezővel vagy kisebb lakásokban még a nappalival is, így teljesen átláthatóvá válnak a helyiségek. Ha a konyha teljesen különálló egység, akkor is lényeges a belső kialakítás, hiszen rengeteg időt töltünk el itt, fontos, hogy jól érezzük magunkat.

Ha nagyobb anyagi ráfordítás nélkül akarjuk konyhánkat újjávarázsolni, a legkézenfekvőbb megoldás, ha egy új asztalterítő kerül a konyhaasztalra, hozzáigazítva az étkező vagy akár a nappaliban használt textilek színeihez. Válogasson a kínálatunkban lévő praktikus letörölhető, műanyag asztalterítők közül, ajánlatunkban megtalál modern és klasszikus mintás, áttetsző és többszínű, sőt csipke mintás designokat is.

Kategória: Asztalterítők
A viaszosvászon terítő tartós és könnyen tisztán tartható terítő. Mosószeres szivaccsal letörölhető. Anyaga szövött textília, amelyet mintás műanyag fólia borít. A képeken látható viaszosvászon asztalterítők színei és az eredeti színek.

A termékhez még nincsenek vélemények, legyen

Ön az első aki megosztja velünk!


ÉrtékelésForgalmazott márkáink